"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Aku Masak???

Posted on - 6 comments -

Aku masak? hehe jgn xpcaya...ea aku ni bkn la sedara rapat Chef One hatta bau2 bacang sekali pun dgn dia...tp xsemestinya jd jantan xleh nak masak kan? abg aku siap bukak katering selamba je...ok je..
Semenjak dapur aku dah lawa ni dan telah di"test" oleh beberapa org rakan perempuan aku so aku pun nak gak uji bakat kat dapur sendiri...
Ckp byk pun x guna...mlm td aku nya dinner menu - Beefstik dgn Baked Bean hehehe...
*note : aku reti masak western je...kui3x

There has been 6 Responses to 'Aku Masak???' so far

  1. wa-budak-baik says:

    bile lah wa dapat makan nasi berlauk yg lu masak ni???
    wa nye tekak western food ni tak berape bleh nak telan ar....

  2. e p a i n t p u t e r a says:

    dah kelebihan wa utk masak western je nak wat mcmne? kui3x...

  3. e p a i n t p u t e r a says:

    ok xpe..pasni kna layan AFC lagi utk mempelbagaikan keteroran memasak dalam smua jenis dan negara...kui3x

  4. wa-budak-baik says:

    teori saja tak mencukupi.. ia juga perlu disusuli dgn praktikal, usaha , doa dan tawakal...
    amacam????

  5. e p a i n t p u t e r a says:

    btul tu cikgu...pasni nak kna masuk kelas ekonomi rumah tangga...

  6. wa-budak-baik says:

    Ekonomoni rumah tangga hanya sesuai untuk para gadis yang ingin mencari jodoh sahaja yer...
    sila amik jurusan lain seperti :
    (1) Kemahiran manupulatif.
    atau
    (2) Pertanian..

    hehehe...

Leave a Reply

Komen la apa lagi...