"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Avatar v/s IkanBakar...(bunyik lebih kurang sama kan?)

Posted on - 6 comments -

Pas berkemas sempena reunion wat kat umah aku sabtu lepas (20/2) so hari Ahad ni aku ngan MyLuvvy ingat konon2 nak tgok Avatar yg 3D la plak...bgun pg Ahad tu pun dah kul 11tghari...sambung kemas2 lagi dgn perabih lauk semalam...kui3x. dah dekat kul 3ptg...hmm konon2 nak g tgok Avatar 3D...tp smpat lagi ni tgok tarian Naga kat The Gardens...dijadikan citer punya la beratur panjang kat MidValley..smpai kaunter tiket tggal satu seat??? apa cer?? kui3x..trus dgn bersemangat waja ni drive plak ke Times Square dgn harapan ada tiket lagi...beratur gak la tp x pnjang...sekali abis gak...so mmg dah lemah harapan ni...apa lagi..perut pun lapar...pekena Ikan Bakar lagi bagus...mcm selalu destinasi penting Ikan Bakar kat Taman Dagang Ampang...

There has been 6 Responses to 'Avatar v/s IkanBakar...(bunyik lebih kurang sama kan?)' so far

  1. wa-budak-baik says:

    kaki wa nak tercabot pusing2 kL smalam
    ingat dapat lah rilek2 dalam wayang tu..
    haram...nasib bek dpt makan best kat tmn dagang tu..

  2. wa-budak-baik says:

    bile nak pekena satey kajang plak ni ?

  3. e p a i n t p u t e r a says:

    eleh ajak byk kali udahnya makan sate Bangi kui3x...

  4. wa-budak-baik says:

    Kajang dgn Bangi kan tak same....kui3x

  5. e p a i n t p u t e r a says:

    mmg la xsama...wa nak sate kajang...bkn kajang pak malau...huhu

  6. wa-budak-baik says:

    kajang pak malau
    kajang aper ek..
    tapi tiap2 malam bleh buat lipat..

    kui3x.....

Leave a Reply

Komen la apa lagi...