"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

IKEA Sale 26th Feb - 21st Mar 2010

Posted on - 5 comments -

cepat2...abis kan duit korang...hehehe

There has been 5 Responses to 'IKEA Sale 26th Feb - 21st Mar 2010' so far

  1. Faizal Haji Ali says:

    Takda yang menarik pun kalau nak beli. Harga still follow catalog 2010. Cuma ada less sikit-sikit lah. Aku tunggu harga glass cabinet RM179 tu turun lagi at lease RM150 ke baru aku beli.

  2. wa-budak-baik says:

    bile ar bleh g ikea lagi ni????
    dapat bau jer..huhu

  3. e p a i n t p u t e r a says:

    ko nak tggu rega menda tu turun?taun dpn la kut hehe...ala RM180 je apa la sgt ko ni pun faizal...

  4. e p a i n t p u t e r a says:

    btul la faizal...aku dah p usya smlm (alamak kantoi aku p IKEA time sale) mmg xde byk barang pun...harga pun trun ala2 mcm xnak bg diskaun je...

  5. wa-budak-baik says:

    IKEA@ kan dah mcam lu nyer makanan...
    mane bleh miss kalo tak gi..
    betul tak?

Leave a Reply

Komen la apa lagi...