"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Hepy Besday MOM!!!

Posted on - 4 comments -

Alhamdulillah...dpt gak aku tunaikan hajat aku nak bg present kat mak aku ni...janji yg dari aku kecik aku dah wat...kononnya bila dah besar nnt nak belikan mak peti ais besar pastu nak sumbat ayam banyak2 smpai terkeluar2 kui3x...apala..imaginasi masa kecik2 kan? tp dah 32 tahun bru la dpt belikan...

elok2 bro...mahal tu...jgn tumbang lak eak huhu


apa2 pun Hepy Besday to my MOM...10th March 1956...tp dpt hadiah on 27th March...hehehe...belated besday gift la kira...

There has been 4 Responses to 'Hepy Besday MOM!!!' so far

  1. wa-budak-baik says:

    bagus3x....
    murah rezeki..tapi syg.....
    mak lu ader blog gak ke?
    kalo ader facebook kompem lagi best nyer..

  2. e p a i n t p u t e r a says:

    mak org ada Facebook ok..jgn memain hehehe..nak add dia ke?cari le kat frendlist org tu kui3x..

  3. wa-budak-baik says:

    nak add mcm mane..
    tak jumper pun makcik2 kat dlm faceboook lu tu..tipu ar!

  4. e p a i n t p u t e r a says:

    ada..cuba search btul2 hehehe

Leave a Reply

Komen la apa lagi...