"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Benda Kalo Nak Jadi mesti Kita X Perasan kaN?? huwaaaa

Posted on - 3 comments -

Ha korang...len kali kalo nak wat urusan kat ATM ke CDM ke alert sket..jgn jadi macam aku eak...ataupun aku yg memang sengal? hahahahawau...
 
Kisah bermula pada 2.4.2010 ikut last resit yg dah menjadi kenangan...bayangkan la..arini dah 28.4.2010...26 hari aku boleh x perasan mana pegi kad utang aku (kad kdit la)
Bila smpai je dpan CDM masa tgh dok belek2 nak kuarkan kad utang tu bru aku sedar yg aku dah cicir kan kad tu..gone..ilang...zassss....mana????????? kebaboomm...time tu aku rasa mesti pak guard bank tu ingat aku dah jadi zombi dpn pintu bank tu kan...dgn muka pucat aku pun memikirkan semula mana la pegi nya menda alah nih????
 
Bila aku flash back balik rasa2 nya sah aku x amik kad tu masa pas siap bayar utang 2.4.2010 tu...aku cuma amik slip payment je...pastu konpem kad aku tu dah merayau2 bersama tuan baru dia yg tersengih2 menyewipe kat aku tu kan dalam tempoh 26 hari?? huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

There has been 3 Responses to 'Benda Kalo Nak Jadi mesti Kita X Perasan kaN?? huwaaaa' so far

  1. wa-budak-baik says:

    CDM tu per?
    bunyi mcm MLM je...
    CDM = crown diomand manager..betul ke ???

  2. e p a i n t p u t e r a says:

    CDM = cash deposit machine...
    eee apa sbut2 MLM ni...cisss..ngeri doh...

  3. Faizal Haji Ali says:

    Saja je dia sebut MLM tu sebab dia dah belasah kad lu beli barang MLM....Huaahahaha

Leave a Reply

Komen la apa lagi...