"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

290309 - PERSONA Test Drive - 3rd Day

Posted on - 5 comments -

290309 - PERSONA Test Drive - 3rd Day - arini masuk hari ketiga aku bawak PROTON PERSONA SE - courtesy of Apiz...seronot nya...sbb arini kna test sekali dgn GPS nya...so aku pun try la..hmm ok la...tp a bit irritating la..sbb aku saje2 je x nak ikut jalan yg GPS tu tunjuk...!
tp GPS tu degil gak suruh aku ikut jalan kat Map tu..ha ha ha...eh tetiba je dpt keta Ferrari Shell ni..huhu...kna la isik minyak kan sbb keta utk review...kui3x..

tp kul 430 tiba2 je my bro g sorg.. AJ call emergency..suh amik kat Hospital Tawakal...aku pun apa g la gabra trus drive ke sana ujan2 lebat tu...huhu...sekali hampeh...
ingatkan emergency menda la..upanya nak ajak aku minum je..cissss dan cisss lagi..mmg nak kena hempuk tul budak AJ nih...

There has been 5 Responses to '290309 - PERSONA Test Drive - 3rd Day' so far

  1. hakeem says:

    saja je nak test nasi lemak tu..member ckp sedap...skang kena tukar selera...sbb berat badan dh makin naik...kena turunkan ke +60kg jer.....keta shell ni tak berapa mantoppp ler....yg kuning lambo tu cantik...tapi kena beli minyak pelincir dia yg mahal tu la plak...hampeh tul SHELL.....

  2. epaintputera says:

    eh org dah dpt pun ferrari kuning tu..sbb org ngayat cashier shell tu..akhirnya dia jual gak tanpa beli Helix...tp kna byr RM8.90 gak n beli petrol ijau RM40..kui3x..nak ke?

  3. Che [ ani ] says:

    sham da bli 2 bijik,
    yg kuning tu xyah bli skali ngan minyak pelincir pon...huhu

  4. epaintputera says:

    ea la ...sbb sham beli dgn "pelincir" lain kan?? kui3x...
    g pun org ensem..apa2 pun leh dpt FREE...kan..huwaaa sedey...

  5. Che [ ani ] says:

    ceit macha!!!
    mulut manyak celupa!!!
    lalala

Leave a Reply

Komen la apa lagi...