"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

300309 - Monday Blues & PERODUA MYVi SE

Posted on - 2 comments -

300309 - Monday Blues..blues la bkn Blue..ish3x korg ni..hampeh...td pagi ada satu kejadian lawak kat Smart Tunnel dekat exit Jalan Imbi (kat opis aku la ni)...Atoz (Hyundai) depan aku ni x menyempat2 agaknya terus potong Q pastu yg kelakar nya dia g langgar smua safety cone yg Smart letak sepanjang white lane tu..dia xsedar kut..tayar belakang dia x bergerak langsung smbil keta dia terus je dgn selamba heret cone tu yg stuck kat tayar blkg tu...kah3x..apa la..tu la nak cepat punya pasal sampai merosakkan keta sendiri...eleh ckp org..aku pun kdg2 x menyabar gak... pelik kan? napa kdg2 kita leh bersopan kat tempat public lain tp bila drive je atas jalan raya mula la nak kurang ajar eak? pelik kan?

Ptg ni aku nak g beli tiket bas ke Taiping utk jumaat ni...yea haaaaaaa aku nak bercuti dgn tersayang kat Bukit Merah Lake Town Resort..maleh aku nak drive..lama dooh x nek bas..teringin nak nek bas nih...


Pasni tnggu aku nya review utk PERODUA MYVi SE plak k...aku dpt jemputan dari Perodua plak...selepas Proton...thanks Encik Fazrul....

There has been 2 Responses to '300309 - Monday Blues & PERODUA MYVi SE' so far

  1. pdot says:

    bercuti dengan tersayang????

Leave a Reply

Komen la apa lagi...