"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

040409 - Cuti @BUKIT MERAH v/s MEMORY CARD

Posted on - 4 comments -

040409 - Cuti @BUKIT MERAH v/s MEMORY CARD
Jumaat 3/4 tu aku dah excited sgt ni nak g Bukit Merah..kul 6 ptg je dah cabut dari opis..anta keta kat umah Zaidi...trus naik LRT ke puduraya..dari puduraya naik bas ke taiping kul 9.00mlm..tp delayed sbb hiway (highway) mlm tu jam packed..smua org nak kuar KL kut weekend tu...
kat sini je dah dekat 45min sbb stucked nak amik tiket transit kat Tol Jalan Duta....
Selamat tiba kat Stesen Bas Kamunting pkul 1.15pg..g mkn dlu kat McDonalds (sebelah Tesco) xtau apa nama tempat tu tp yg penting aku lapar sgt...huhu...mcm biasa amik mc chicken..
Aku stay kat PALM VIEW SERVICED APARTMENT

Aku bosan la nak update blog ni sbb ada masalah teknikal sikit...



Lepas jalan2 satu hari kat area Bukit Merah...aku kna gak lik bilik sbb Sin Chan pkul 7 kat NTV7...x boleh miss...ujan dah plak...sambil2 tu aku dok melayan kera2 kat balkoni bilik ni...betul2 natural sgt kan..ala2 National Geographic kan..kera dok main2 kat balkoni..

Makan malam kat Palm View Clubhouse..mlm tu ujan lebat..so bosan...xde org pun..swimming pool pun tutup dah..smua org duk kat bilik je..so aku mkn dgn ........je mlm tu...

050409 - 6.45pagi aku dah bangun sbb bas aku lik KL kul 830pg..huwaaaaaaaa malas nya nak bgun.. kul 745pg dah tiba kat Stesen Bas Kamunting...kul 1130pg.. dah tiba KL...kul 1230tghari g amik keta kat umah Zaidi..kitorg g lunch sama2...pastu aku lik umah dalam keadaan yang amat PARAHHHHHHHHHH..nak tau kenapa....ha sapa yg tau citer tu tau la kan...huwaaaaaa benci...memory card aku mcm **&$**&)$@@$%%
Ni Souvenir yg sempat aku rembat n beli kat sana....yg key chain Org Utan tu spesel utk opismet...

There has been 4 Responses to '040409 - Cuti @BUKIT MERAH v/s MEMORY CARD' so far

  1. nadhirah nasser says:

    apekah yg ko bencikan itu?????
    macam tak best jer laketown..ape yg boleh dibuat lagi??

  2. pdot says:

    aku nyer souvenir? gi lake town ngn saper? tu pun nk rahsia2... (",)

  3. epaintputera says:

    aku benci kan memory kad aku le..aku punya la snap 200 kpg pic..tp alih2 tiba KL bila aku nak update blog ni memory kad tu bleh plak ERROR...aku punya temper....mlm tadi je aku dah pecahkan jag ikea aku tu dgn lantai n karpet basah smua..abis umah berselerak aku mengamuk sakan tau x...benci tul la...

  4. aypool says:

    Mmmm..... akunyer survenir tak sampai2 lg pun... salah alamat ker bro.... hehhe

Leave a Reply

Komen la apa lagi...