"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Koleksi Upin dan Ipin

Posted on - 11 comments -

Ni dia koleksi bru Upin dan Ipin...
my Luvvy bg smlm hehe
2 singgit!!!
tp xsempat tgok bis lagi...

There has been 11 Responses to 'Koleksi Upin dan Ipin' so far

  1. wa-budak-baik says:

    nak bangge ar tu ....
    wa pang kang laju2...

  2. Anonymous

    makcik lu ar...

  3. wa-budak-baik says:

    pasni tak yah ar layan astro kol 10 tu...
    koleksi lu ni kan dah de...
    anytime bleh layan...

  4. wa-budak-baik says:

    berkubur lah hobi malam2 lt tu..
    tido lagi best la....

  5. epaintputera says:

    kat Astro feel dia lain...kat DVD lak feel dia lain...xsama...mcm tgok movie gak kat wayang dgn DVD mana sama..tgok BlueRay pun x sama feel...

  6. wa-budak-baik says:

    dah tgk ke blueRay tu...???
    atau lu tgk blue len ni.....???

  7. epaintputera says:

    selalu pe tgok Blue-Ray..kui3x...kat kdai tv kah3x...

  8. wa-budak-baik says:

    kat kedai tv ke kdai cd ni...???

  9. epaintputera says:

    kedai TV LCD la..kan diorg selalu show movie blue ray...kui3x

  10. wa-budak-baik says:

    kedai tv LCD???
    huhu...ader ke???
    atau lu nak cover line jer...

Leave a Reply

Komen la apa lagi...