"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

FUC*ED UP AEON CREDIT

Posted on - 5 comments -

entry aku kali ni mmg nak lepas bengang dan geram kat AEON CREDIT...
&**&*% (&^&(& ***&$ %^$^&*( (()(&$@!$&*( (*(*( ))(((*$%$$$)*( bodoh kan)
 
Last month kad kedit aku kena telan kat ATM sbb aku x perasan kad tu dah expired..then aku trus g kaunter bodoh dia tu kat Bukit Bintang Branch...dgn muka cashier dia yang cantik sikit dari muka ayam belanda aku pun wat report dan sekali mintak wat replacement kad baru...seperti yang dijanjikan "kad encik akan kami proses dan hantar dalam masa 2 minggu"...
 
2 minggu tunggu mcm **&$$&**#@@@....
 
x sampai2 pun...aku pun call la customer servise dia...tanya status kad aku...dia bleh ckap aku xpnah request utk card replacement....mcm P********* kan???? bis tu yang aku tggu dekat sejam kat kaunter wat report n request kad baru tu amenda???? mcm ************* la....
 
ok aku bleh sabar lagi then aku request kad baru via call...ok dia kata dlm masa 2 mnggu dpt kad...
 
so pagi ni dah masuk 2 minggu...aku call lagi status kad aku...dan sekali lagi aku rasa **&$#@#&((*^$##....
"encik xde pun buat report and request utk wat kad baru??"
 
cisssssssssssssssssssss....PUK**** TUL LA AEON CREDIT NI....
KALO LAMBAT BAYAR BUKAN MAIN CALL NI SAMPAI TGH MANDI PUN CALL NIH...
TP SERVIS NAK REPLACE KAD PUN LEMBAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
SAPA2 YG BACA NI N KEJA KAT AEON CREDIT MAAF LA...TP KORANG MMG KEJA MACAM *&^$%%$
AKU MENYESAL LA PAKAI KAD KORANG NIH....BETTER GUNA CITIBANK....

There has been 5 Responses to 'FUC*ED UP AEON CREDIT' so far

  1. cucimata says:

    sabar noks..sabaarr..
    esok kita pi bom tempat tu ye.. *opss..matila kena tangkap dgn ISA plak nnt..lariikk..

  2. wa-budak-baik says:

    cuba bawak bersabar sket...
    bende bleh setel beb !!!

  3. wa-budak-baik says:

    skang lu gak yg senang pakai kad kredit tu...

  4. e p a i n t p u t e r a says:

    ala pkai pun leh kat pump minyak je...

  5. Anonymous

    mmg macam haram.. ako pon dah kene.. claim insuran dari aeon credit ni.. dari bulan 2 smpai skg.. mase petengahan bulan 3, akuckp camne dah satel ke claim chek aku? dah leh clear chek ke??.. last2 die ckp.. borang cik ade yang x lengkap!! perghh!! .. bengang ase.. mase antar borang dulu.. dgn muke slambe die ckpOK2 borang adik lengkap.. tunggu dlm mase 3 minngu akan cal smule.. pastu... xde sp pon call.. dan smpai skg chek aku x clear2.. (aku bg mase 2 minggu lagi..( lau xde.. aku nak bjumpe 1by1 dgn costomer servis yang paling kuag ajo tu .. !!

Leave a Reply

Komen la apa lagi...