"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Taman dah Ok Sket...

Posted on - 4 comments -

Sempena CNY tahun ni mmg dah jadi "yearly ritual" aku wat spring cleaning kat umah hehehe...
So tahun ni gak MyLuvvy bg bantuan kemasyarakatan....hehehe...berupa bantuan pokok2 utk taman aku...
Tp setengah siap lagi...kena touch up lagi ni kasik lawa...susun dlu apa yg patut...
*still dlm mood cuti...so malas nak tulis panjang2...huhu...grrrrrrr aummmmmmm...

tu dia stok bantuan pokok2 dari selatan tanahair hehehe...

There has been 4 Responses to 'Taman dah Ok Sket...' so far

  1. Faizal Haji Ali says:

    e-Pain.. Kau nak carik pokok ke, buat landscaping ke, datang kat area sumah aku kat Subang. Sepanjang jalan Sg. Buloh - Subang tu penuh kedai nurseri. Tapi kalau sampai area sana calling calling la aku. 013-2199741

  2. wa-budak-baik says:

    2,3 kucing berlari..
    mane nak same si kucing belang..
    hutang mamak bile2 bleh byr..
    hutang pokok wa tu bile mau bayar argh..????
    bayar lah weh..

  3. wa-budak-baik says:

    taman tu dah siap kene jage leklok..bukan men tinggal jer...

  4. e p a i n t p u t e r a says:

    kalo g keja tinggal la jawap nya...tp lik mesti siram...heheh

Leave a Reply

Komen la apa lagi...