"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Aku, My Luvvy dan Periuk...

Posted on - 4 comments -

He he he...asal la tajuk periuk..

Arini pegi lagi ke ala malas aku nak sebut...nnt org ckp jakun...mmg jakun pun...pegi sana lagi sbb nak beli brg2 utk umah bru My Luvvy...penuh 2 troli nih...ngalahkan umah aku dah nih...huhu...

Tp dlm 2 troli tu sbnrnya terselit periuk baru utk dapur baru umah aku hehehe...

Ala murah je kak kiah oi...RM29 je satu set...harga asal RM35...

Lik je umah terus pasang...tp serius...aku malas giler aritu...smpai kan x mkn lunch langsung...errkkk (sendawa meatball)

Pas sejam baru la siap pasang menda yg My Luvvy ckp..."dak tadika pun pejam mata leh pasang menda nih...huwaaaa kutukan tul..."tp xpe..akhirnya siap gak...tadaaaaa

Sempat pow rojak n cendol My Luvvy je…sbb kemalasan tahap Garfield tghari tu…zzzzzzzzz

There has been 4 Responses to 'Aku, My Luvvy dan Periuk...' so far

  1. wa-budak-baik says:

    This comment has been removed by the author.
  2. wa-budak-baik says:

    umah baru wa bau ikea ar..
    suke3x..

  3. wa-budak-baik says:

    makan byk..tak gemuk2 gak..
    sape yang makan tu sebenartnyer ......???
    kompius wa ..

  4. e p a i n t p u t e r a says:

    ADA belaan kut yg tolong makan kan utk wa hehehe

Leave a Reply

Komen la apa lagi...