"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Lepak Penat @Putrajaya

Posted on - 3 comments -

Siang dah bantai tido...pnat pasang periuk hehehe...so mlm nak kemana kita?
Jom la kita p Putrajaya...lama x g jalan2 sana malam2 mcmni...hehehe...


Siap2 trus drive g Alamanda dlu apa2 hal...smpai Alamanda trus g Parkson hehehe...biasa la shopping maa...

Pas siap shopping kita g lepak kat luar...snap2 sikit pic kat sana...nak tgok masjid baru tu...

Ni la pic masjid baru tu...hmmm...besar gak...tp pada aku mcm lawa lagi masjid yg lama...ke? ntahla xpasti lak...mcm x leh nak appreciate lak design masjid tu yg agak bulky...eee sapa la akitek dia tu kan?

Apa kata kita picnic dlu kat Jambatan nih...hehehe...sambil makan kek Secret Recipe kan...xpnah dibuat org ni...mkn kek kat jambatan...kah3x...layan...kita mkn suap2 kek eak...hehehe

Lapar x? of coz la lapar...terus g Restoran Caiyo kat Jalan Lama Bangi...My Luvvy yg rekemen tempat nih sbb aku sibuk nak mkn sate...dia plak sibuk nak mkn nasik dgn ikan kerapu huhu...
Sampai je trus order..hmm nasib ok servis diorg nih...xlembap...menarik...abg2 order pun menarik...oppss hehehe

Nasik putih 2..tomyam campur satu...ayam goreng kunyit satu...ikan kerapu masak tiga rasa satu...bla2 bla2...sate campur daging dgn ayam...abg antar cepat sikit...lapar nih...huhu...hehehe

Pas mkn ngantuk...siap2 utk balik...smpai umah terbongkang dpn tv...sedar2 dah pagi rabu...kna keja la plak.....huwaaaaaaa malas nya...

There has been 3 Responses to 'Lepak Penat @Putrajaya' so far

  1. wa-budak-baik says:

    bile plak nak turun johor plak ni???

  2. wa-budak-baik says:

    layan si capek malam selasa lagi best...

  3. e p a i n t p u t e r a says:

    eh layan si capik gak ke? eeee..kata xlayan citer yusof haslam? hehehe

Leave a Reply

Komen la apa lagi...