"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Bagaimana Hendak Melatih Naga Anda?

Posted on - 5 comments -

Nak tau? meh la tgok citer ni...nak book dlu 3D tp seat x open g...hampeh...kna tgu la dlu...

There has been 5 Responses to 'Bagaimana Hendak Melatih Naga Anda?' so far

  1. wa-budak-baik says:

    "Bagaimana Hendak Mengajar Naga Anda?"

    skema nyer ayat............

  2. wa-budak-baik says:

    cantek wallpaper movie ni...
    mane lu rembat ni?
    papepun wa memang tak sabo dah nak layan cite naga ni....3D plak tu..

  3. e p a i n t p u t e r a says:

    kan dah emel kat lu...lu mesti x cek peti surat emel lu kan? heheheh skima x?

  4. Afzainizam says:

    Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

    Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

    Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara
    Sebuah persahabatan....
    Terima kasih
    kembara ziarah maya”

  5. wa-budak-baik says:

    wa baru nak upload gambar naga yg lu emel tu..tapi lu dah buat dulu.
    naseb bek cite ni best..
    layan beb tgk 3D..

Leave a Reply

Komen la apa lagi...