"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Cita - cita aku utk tahun 2010

Posted on - 7 comments -

Salam korang...pe cer?
3 minggu aku bz sket kat opis...so mggu ni mcm leh ngulo2 jap...hehehe
biasa la kije mcm aku ni...time bz tu mak panggil balik makan pun xsempat...
kalo time x bz plak konpem keyboard rosak sbb tanggal laju sgt chatting...opsss

aku nak share cita2 aku utk tahun 2010 penggal pertama - (jan-jun)

1. besday gift utk mak aku (nak beli Side by Side idak le mampu sbb aku bkn wat bisnes hehehe...cukup la dgn Double Load nya fridge ni...g pun bkn nya mak aku ni mak datin nak pakai mahal2)



2. bumper R3 utk keta aku (aku dah tensen asik tercabut je kalo pakai bumper lips...)asal ujan je redah banjir tercabut hanyut...eeee tensen aku...)



3. set radio baru utk keta aku (sebab radio keta aku dah comot)


sbb apa nak share? bkn sbb nak poyo tp sbb nak korg ingatkan kalo aku lupa...hehehe...tu je citer2 aku utk tempoh terdekat ni...

There has been 7 Responses to 'Cita - cita aku utk tahun 2010' so far

  1. wa-budak-baik says:

    lawa blog....
    satu pekembangan yang positif...bagus2x

  2. wa-budak-baik says:

    ape2pun yg nombor 1 tu bagi setel dulu...yg len biar mastercard yg uruskan..
    hehehe....

  3. e p a i n t p u t e r a says:

    eee xmo nak berhutang dah...kumpul cash trus beli...kalo jual bumper kat kot memot xpe gak kui3x...

  4. e p a i n t p u t e r a says:

    cantik ke blog? hehehe biasa je...ala time x bz bleh la nak kasi upgred sket...

  5. wa-budak-baik says:

    drpd lu jual kat kotmemot baik lu jual bumper tu kat ikea je...
    tgk berapa dia brani amik???
    hehehe...

  6. e p a i n t p u t e r a says:

    aiyak..salah paham ayat la tu..
    wa ckp kalo kat kot memot ada jual bumper bleh la beli ansuran...kui3x

  7. wa-budak-baik says:

    ni bila plak nak beli petisejuk nyer ni..
    kedai letrik dah byk kali lu kua masuk...
    SENHENG?SENQ?HARVEYNORMAN?GIANT?CAREFOUR?KOTMEMOT?HSL..?BHP?
    cakap..mane tempat blum lu tgk?
    kui3x

Leave a Reply

Komen la apa lagi...