"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Dua Citarasa Satu Jiwa @ IKEA Malaysia - TV Reality Show

Posted on - 7 comments -

Ha sapa nak masuk leh bgtau..tp utk couple yang dah kawin je la eak...
 
Utk info : www.IKEA.com.my

There has been 7 Responses to 'Dua Citarasa Satu Jiwa @ IKEA Malaysia - TV Reality Show' so far

  1. wa-budak-baik says:

    IKEA@ ader sale tak kan tgk jer....

  2. e p a i n t p u t e r a says:

    apa kelas nak g time2 sale ni..ee xkoser...not my standard okey...hehehe...

  3. wa-budak-baik says:

    demand giler lu...
    abis time bile yg stadard??? huh!

  4. e p a i n t p u t e r a says:

    time IKEA x wat sale la baru pegi hehehe..bru x ramai org...wa kan belagak gile..xleh tersentuh orang lain time shopping....
    (statement mcm anak org kaya je kan??)

  5. wa-budak-baik says:

    abis..yg tadi pagi tu mamat mane lak yg gi ikea tu???
    tak kan jd guide rombongan budak sekolah dari perak kot???

  6. e p a i n t p u t e r a says:

    rasa nya kut...hmm cikgu ariffin nama dia..skema gile pegi IKEA lengkap berkemeja dan berseluar slack ketat yg menampakkan asset oppss hehehe

  7. wa-budak-baik says:

    cuti skolah dah bes lah cikgu....
    tunggu cuti skolah len plak ar nak jumpe IKEA lagi...

Leave a Reply

Komen la apa lagi...