"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Sapa Cicir Layang2 nih???

Posted on - 8 comments -

<sama gak aku copy n paste je entry aku kat Facebook...sbb malas tahap singa Afrika arini...>Semalam ada layang2 plastik kaler pink/itam jatuh belakang dapur umah aku..sapa2 yg rasa ada tercicir layang2 petang smlm tu leh bgtau eak...aku tlg simpankan... <- gila baik hati neh tlg simpan layang2.. *lain kali tulis no hp / emel / facebook kat layang2 tu sng kalo cicir ke jatuh mana2 leh pulang kan hehehe....

There has been 8 Responses to 'Sapa Cicir Layang2 nih???' so far

  1. wa-budak-baik says:

    ader lagi tak layang2 ni?
    wa nak bagi kat anak sedare wa yang sangkeng ni..

  2. e p a i n t p u t e r a says:

    ada g...aritu ingat dah ilang upanya ada lagi..tp dah kna main dgn kucing otai tu..calar balar gak la plastik nya...terkejut gak tgok kucing tu pndai nak main layang2...kui3x

  3. e p a i n t p u t e r a says:

    ada g...aritu ingat dah ilang upanya ada lagi..tp dah kna main dgn kucing otai tu..calar balar gak la plastik nya...terkejut gak tgok kucing tu pndai nak main layang2...kui3x

  4. wa-budak-baik says:

    sape kucing otai lu tu...
    kalo berani..mari ar gado dgn mok wa...
    tak beran pe?

  5. e p a i n t p u t e r a says:

    lu bawak je trun kucing lu tu ke KL..tgok ada beran ke x? plg jauh mber wa pnah bwak kucing otai dia dr penang lepak umah wa 2 malam...
    jadi bodoh kucing tu duk dlm keta 5 jam ber ekon...pastu bila dgn jackie bersuara trus lari bawah sofa...

  6. wa-budak-baik says:

    kucing membe lu tu kucing per beb???
    ni kucing wa kampung mari...
    sape tak kenal mok wa tu..
    otai kampung dusun beb...

  7. wa-budak-baik says:

    takut jackie anjing angkat lu tu jer yang lari...
    hehe..

  8. e p a i n t p u t e r a says:

    anjing tu mcmne nak larik...rantai je dah macam hip hop dah dia nya besar...kui3x

Leave a Reply

Komen la apa lagi...