"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Dua Citarasa Satu Jiwa @IKEA

Posted on - 9 comments -

(ni status aku kat Facebook - aku malas nak taip sbb bz giler kat opis tp sbb gatal gak tgn nak updet BLOG ni so aku copy paste je la)
...ada program realiti bru IKEA wat tp utk couple dah kawin je.. huwaaa kna carik wife ni nak masuk..cpat2 sapa nak jadi wife kontrak dgn aku hehehe...kalo menang trus kwin..kalo kalah..kita cerai hehehe....

There has been 9 Responses to 'Dua Citarasa Satu Jiwa @IKEA' so far

  1. wa-budak-baik says:

    kalo wa nak join leh tak?
    bagi borang satu..
    kui3x..

  2. e p a i n t p u t e r a says:

    kena orang yang dah kawin je la encik hehehe...

  3. wa-budak-baik says:

    X kan X bleh deal dgn IKEA@ tu....
    lu kan pelanggan setia diorang. hehehe...

  4. e p a i n t p u t e r a says:

    mana boleh...kna sah kawin bru leh masuk..cuba baca terma dan syarat pertandingan tu...

  5. wa-budak-baik says:

    mcm mane nak baca..kalo wa tak paham.
    bagi ar yg dwibahasa punyer.

  6. e p a i n t p u t e r a says:

    sila klik www.ikea.com.my dan pilih bahasa melayu...terima kasih

  7. wa-budak-baik says:

    bagi jawapan selamat ke???
    yer ar...huh!

  8. wa-budak-baik says:

    masuk 'site" bleh ar nak gune "safety first" tu dok...

Leave a Reply

Komen la apa lagi...