"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Aku, MyLuvvy & MySONYexpo

Posted on - 3 comments -

Hari ahad lpas pas kalut2 wat test drive kat showroom Nissan n xde apa nak wat teringat lak opismet ada bgtau pasal SONY EXPO 2010 kat MidValley...apa lagi mik kunci keta trus g sana...
Tu dia rmai giler umat kat sana...smua tgh Q nak masuk..siap ada lucky draw lagi tp kitorg malas nak tggu...tp mana tau kan sekali hadiah lucky draw tu TV LED Bravia 60" tu kan...huhu...bertuah le sapa dpt tu...yg penting awek jaga entrance tu cun...oppss hehehe...
Apa2 hal tgok Bravia dlu..penting ni nak tmbah info...tv umah aku pun dah ketinggalan zaman jadi kna la tgok2 latest design...sikit2 HD...smua nya HD...order mee goreng mamak pun HD gak...huhu...
Yg produk2 lain aku xtaksub sgt...cuma minat TV LED, dgn ICE (In Car Entertainment) je...
Mazda RX8 fully fixed dgn AV SONY Xplode...cecah puluh ribu gak utk set ni...tp konpem dah xleh letak barang kat belakang..pnuh dgn subwoofer...
Yg penting pose feeling berangan dlu eak...(opps)
Tu dia...mana nak sumbat beg kalo nak lik kg tu?dum dum dum bunyik dia...
Yg ni keta g satu - Subaru Impreza WRX siap ada LCD 20" g kat seat blkg...hebat x hebat la kan...ada duit smua leh taruk..peti ais pun leh kalo korang nak...huhu...
Ingat kan nak join men PS sbb dpt gift pastu tp sbb rmai sgt org..so cancel..lyn preview 3D jer Sony wat presentation utk latest product...pasni jgn terkejut kalo budaya baru muncul kat umah korang...tgok TV pkai spek itam (spek 3D) hehehe...
Tp yg plg penting mcm lain2 big brand...Sony tetap ada "go-eco" campaign...bkn la sekadar jual produk & carik untung...
Akhir sekali feeling pose dgn diorg nih...hehehe..xdpt jumpa real dpt pose kat "stand-up" pun jadik la...berangan nih...smbil dlm hati ada mission nak wat pasni...rampas belon Sony dr dak2 kecik kat area tu...hehehe...tp xdpt sbb dah kekenyangan 2 potong kek...
Akhir kata belilah SONY...kui3x...memang puas hati...

There has been 3 Responses to 'Aku, MyLuvvy & MySONYexpo' so far

  1. wa-budak-baik says:

    peti sejuk yg brand SONY ader tak ?

  2. e p a i n t p u t e r a says:

    mana ada beb..tggu la nnt wa promo kat SONY wat fridge ke side by side ke..hehehe

  3. wa-budak-baik says:

    tunggu lu nak promo kat SONY..berjanggut wa tunggu!

Leave a Reply

Komen la apa lagi...