"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Jakun di NAZA WORLD...kui3x

Posted on - 7 comments -

Pembuka entry ni korang teka model apa nih...hehehe
Pe cer korang smua? hehehe...kali ni nak wat entry yg mcm biasa ada berbaur kejakunan...
ok yg pic atas ni model PANAMERA dr Porsche...<- tul ke eja?kang kna saman...

Citer sbenar nih...hehehe
Ntah mcmne la pas balik dr Proton Glenmarie sabtu lepas dgn opismate aku tu leh plak tersinggah kat NAZA WORLD mall @Petaling jaya ni...


Aku nak g browse Naza Citra je sbnrnya tp mcmne leh sesat ke sini pun aku nggak ngerti...


Kalo nak tau ni la pertama kali aku jejak kaki kat Naza World nih...sblum ni tgok sipi2 ala2 kenyit2 mata je kalo lalu dr Federal Highway nuh...alih2 arini dpt lak masuk dalam...


masuk2 je korang dh dpt tgok Ferrari jual longgok...korang bayangkan la...

Dan masa tgh bermimpi btul ke aku kat Naza World nih dpt la pegang AUDI R8 utk pertama kali nya nih...selama ni tgok kat TV je..ala pegang je..mcm le dpt beli...tgok pun dah puas dah...huhu...ntah2 sales assistant tpun nek keta apa je kan?hahaha

Korg mesti selalu g TESCO kan? ha kali ni apa kata korang acah2 bini korang konon2 nak bawak Tesco bru bukak kat Petaling Jaya...

Ha ni la Tesco nya...korang standby troli je pastu pilih la keta mana korang nak...jgn lupa bawak beg duit sekali..pesan gak kat org umah bawak handbag sekali eak...

Apa x nya..dah mcm Tesco dah dlm ni...rambang mata tgok keta apa nak beli..silap2 kuar dr Naza World nih korg bawak keta sorong jek...mahal2 sgt kan...
Jakun aku masih belum berakhir...tanpa segan silu trus snap2 keta2 feveret (feveret jek...toksah harap nak bli kalo aku byk duit pun...bek simpan wat g Haji..cee wahh)

Duniawi sgguh kat dlm ni...beristifar aku sekejap...n terpikir lak brapa juta la insurans keta2 ni smua kan? dah mcm apa je diorg longgok keta2 nih...giler babus tul la...

Punya la cuak2 nak snap pic smpai blur...aku ingat ada org nak sound td sekali bangla tukang lap keta upanya..cis suspen je...mana tau kan xleh snap2 pic ke...ala snap je bang...bkn nak beli pun...kalo jual 2 singgit ok gak...

Ni keta feveret my Luvvy...ada bran?? lu pikir la sendiri...hehehe...

Opismet aku yg bru je lap air liur dia yg menitik2 kat tp tingkap 6 series nih...

Sblum tu dia dah lap2 air liur gak masa tgok bayaran bulanan keta nih...
nak tau berapa? klik kat pic atas ni korang zoom la sendiri...mana la tau kut2 ada yg mampu..leh la aku tumpang test drive hehehe
Ni pun aku nya feveret gak ni...kalo dpt beli ni sng2 je aku wat angkut sawit kat ladang aku dgn kutip pisang kat kebun kat kg aku nnt...

Kalo setakat tayar besar ni apa ada hal...sng2 je leh redah kebun aku nih..heheh

Tp kalo dah cantik mcm ni nak bawak kebun pun kna pikir 88 kali nih...
Penat dah nak snap2..hp aku ni pun dah low bat..spare tuk mik yg best2 jek...maklumlah..byk sgt keta best2...

Aik?rega juta2 letak mcm ni je? mmg diorg xheran dah kan?Bentley tu...ish...kaya tul diorg nih...
yg ni dah siap convert Brabus...lagi la mahal dr asal...
Last sekali snap HONDA CIVIC Type R kaler merah nih..kalo ikut poket aku rasa ni je la model yg aku plg mampu bulan2...tp mcmne nak bawak masuk kebun? hehehe...
*Kesimpulan...boleh beli keta apa pun selagi tidak membazir dan selagi ianya keperluan pada diri kita dan bkn setakat kemahuan...beza tu...(pesan my luvvy...)
So pikir2 la nak bli keta apa pun sblum isi order form hehehe...
**Tgh isik order form sebuah MPV nih...soon Insyallah...AMIN...

There has been 7 Responses to 'Jakun di NAZA WORLD...kui3x' so far

  1. is says:

    lawa gile kete typeR faiz tu,,
    hehehe...

  2. wa-budak-baik says:

    ntah bile wa leh nek "greng libina" tu ??? huhu...

  3. wa-budak-baik says:

    not my cup of tea !

  4. e p a i n t p u t e r a says:

    wah3x..pandai tu not my cup of tea...which is not ur cup of tea??

    faiz? kumpul je duit byk2 nnt leh order Type R tu hehehe

  5. e p a i n t p u t e r a says:

    wah3x..pandai tu not my cup of tea...which ONE is not ur cup of tea?? <- tertinggal perkataan plak...sori...

    faiz? kumpul je duit byk2 nnt leh order Type R tu hehehe

  6. wa-budak-baik says:

    pasal kete je...
    umah tak der ker?

  7. wa-budak-baik says:

    pegi riki, kete lain..
    last2 beli MPV..
    mau kawin kah ?

Leave a Reply

Komen la apa lagi...