"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

5 Filem Best Tahun Lepas...

Posted on - 11 comments -

Ni la antara 5 filem paling best aku tengok tahun lepas - 2009

NO 1 PALING BEST 
AVATAR

NO 2 PALING BEST
TRANSFORMERS - REVENGE OF THE FALLEN

NO 3 PALING BEST (SAMPAI TGOK 2 KALI)
2012

NO 4 PALING BEST
PRINCESS & THE FROG
NO 5 PALING BEST
PLANET 51
Klik link ni utk donlod korg nya feveret movie wallpaper

http://www.moviewallpaper.net/




There has been 11 Responses to '5 Filem Best Tahun Lepas...' so far

  1. manbotak says:

    Avatar citer paling best..tak rugi tgk.
    tapi 2012 lah citer yang wa tak leh lupe sebab time tu wa tgk dgn sorang ni...bleh plak wa tangkap cintan dengan dia....jiwang siot wa...
    time tu wa betul2 masuk air giler....

  2. epaintputera says:

    wah?? dgn sapa lu tgok bro? huyooo siap tangkap cintan lagik...walhal lu bkn tgok citer jiwang??
    lu masuk air tenggelam sekali ke bro??kah3x

  3. wa-budak-baik says:

    wa tak tenggelam pun...
    tercungap2 jer...
    nasib bek ade org bagi CPR..
    terime kaseh bebanyak je ar...

  4. epaintputera says:

    wah..bestnya dpt CPR...nak gak leh?
    tp xnak sedarkan diri..nak wat2 lemas lagi hehehe

  5. wa-budak-baik says:

    sok lu lemas betul2 padan muke...
    kui3x...
    sape nak tolong?
    makcik lu?
    kak ros ????

  6. epaintputera says:

    fizi la dtg tolong...
    betul betul betul...

  7. wa-budak-baik says:

    fizi celah mane nak dtg..
    celah tv ke celah bedah ???

  8. epaintputera says:

    fizi dtg dari celah peti ais...hahaha

  9. wa-budak-baik says:

    ketawe besar nampak...
    kang tak dapat peti ais jgn nangis...

    kui3X..

  10. epaintputera says:

    nak kumpul rm400 sebulan nak beli peti ais idaman tu...huhu

  11. wa-budak-baik says:

    usaha tangga kejsyaan...

    jgn ckp jer...

Leave a Reply

Komen la apa lagi...