"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Gudbye to u...huwaaaaaaa...

Posted on - 13 comments -

Semalam hari perpisahan kitorg....mmg sedih...nak wat mcmne...selama dari tahun 2005 kitorang berkawan baik...duk serumah...makan tido bersama...pendek kata semua aktiviti kitorg mmg sama je la smua...almost 24jam..kalo hari cuti lagi la bersama...

Lepas dpt phone call dr pihak tertentu...abg customer service tu dah pesan....

Encik Shamsul jgn lupa tau kena pulangkan smua set yang lama tu...remote dia..dekoder...dish kat atas bumbung tu sekali...kalo boleh bateri remote tu pun kami nak jugak...

apa?????????jeng3x...suspen kan???

Punya la lama aku kamcing dgn depa kat 5 tahun alih2 suruh pulangkan???

Korang jaga diri elok2 eak kat tempat baru nnt...I'll miss uollss so muchhhh muah muah muah....

Xpe la...demi menjaga maruah (walaupun dah rasa mcm xde maruah kui3x) aku pun pulangkan la...yang penting aku dpt kawan baru....bilangan sama gak tp kawan baru ni lagi upgrade....lagi meletopz giteww...cutting pun lagi slim....tasteeeeee sgt2....

So bye2 la set Astro lama...hehehehe...

Selamat datang ke ASTRO b'yond


Ni la kengkawan baru...lagi slim kecik molek....nak letak tp peti ais pun boleh...

Skrg ni dah maju...smua nya nak kena HD...dari tgok tv smpai la main game...smua menda nak HD...chatting kat google pun nak kena HD gak ke?


Abg...kalo nak pasang tu pasang je la...jgn la bantai borak dpn tv tu plak...bila nak siap?


Pelanggan : La mcm ni je ke bang? mana gambo nya?? abg tipu eak??
Abg pasang : sabor la dik oi...ko ingat aku ni ahli magik ke??
ko kna tggu la sat dlm 15 minit kang ado la gambor eh...
Pelanggan : Kalo xde gambor gak bang? mcmno? kono kelepet la den mcmni?
Abg pasang : ah xdo nyo kelepet2...ekau nak gambor ke x?kalo nak ko duk situ diam2 tggu jo...

15 minit....


10 minit...


5 minit...

Opocot...tu dia...terkojut den...tongah2 basuh pinggan alih2 jo kuar gambar...


Terpegun ni tgok Channel HD ni...rasa mcm jakun 100% mlm tadi...pastu siap sengih sorg2...eeeeeeeeee jakun sgt2...patut la org asik citer pasal HD je...mcm ni upanya gambor nya....smpaikan bulu idung tukang masak ni pun nampak ada 10 helai ha mcm tu la....


Tu dia...kaler2 lagi menu dia...jakun ya amat ni...maklumlah selama ni dok tgok menu kaler biru putih je..


Anda juga ingin Astro B'yond? mesti mau kan??
Untuk keterangan lanjut mengenai Astro B'yond...boleh klik

atau korang boleh menghubungi Pegawai Perhubungan Pelanggan Astro yang ramah tamah tu kat nombor
1-300-82-38-38

There has been 13 Responses to 'Gudbye to u...huwaaaaaaa...' so far

  1. wa-budak-baik says:

    pasang astro punye pasal pun kecoh..umah wa pun ader. tak bising pun..
    hampeh punye orang...

  2. wa-budak-baik says:

    brader yang pasang tu org nogri sembilon koh?
    bukan bab2 ni slalu nyer apek2 ker??

  3. epaintputera says:

    hehehe
    apek muda...kah3x..saje je la kasi kecoh...
    ni bukan astro biasa maaaaaaa...
    ni astro byond maaaaaaaa...
    gambar manyak cantik maaaaaaa....

  4. wa-budak-baik says:

    ader cantek mcm siti nurhaliza tak?
    kalo ader wa nak angkat 2...

  5. epaintputera says:

    xde la..cantik mcm Fahrin Ahmad je...oppss hehehe

  6. wa-budak-baik says:

    siap bagi nombo kidmat pelanggan lagi..
    lu ni part time promoter ker?

  7. wa-budak-baik says:

    jangan " gembeng " sudah ar...
    jatuh standard..
    buat malu jer

  8. ::hairy:: says:

    perghh..
    citer susupen betul!
    igtkan ape hal la td..

  9. wa-budak-baik says:

    tau takpe...
    tempe tak mau..

  10. epaintputera says:

    tempe?? eeeeeeeeee i x mkn tempe2 nih... i makan chicken sausage, scrambled eggs and toasted English Bread je....hahaha..syg sabtu ni kita g brk1st McD g eak...muahhhsss

  11. wa-budak-baik says:

    demand nyer.......
    mcd jer...mkn ns lemak, mee goreng ke lagi best.
    rindu nak blik kg nih...

  12. epaintputera says:

    lahir2 dah telan McD nak wat mcmne? xkan nak salahkan mak bapak? hehehehe...sapa suruh kecik2 dah bwak g jumpa Ronald McDonald...???hehehe

  13. wa-budak-baik says:

    hmm....lu pkr ar sendiri
    asmekom.

Leave a Reply

Komen la apa lagi...