"epaintputera.blogspot.com"

My Clock

My Followers

Keretaku dah Rabun Sebelah

Posted on - 7 comments -

Huwaaa...mcm2 hal la jadi...mcm tau2 je nak dpt B**us kan huhu....time2 ni la nak rabun lak lampu nih...huhu
So sementara nak dpt stok lampu baru (sebelah je plak tu ishhh) kna la aku jadi ala2 cinderella...xleh lik time malam giteww...ala2 kul 6ptg dah nak kna smpai umah mcmtu....pg pun kalo kuar umah nak kna tggu cerah bru kuar...kui3x...

Sebnornya idak le truk sgt rabun dia nih...ngada2 je rabun tu...stok nak manja2 dgn tuan dia la ni???
Xpe2...tggu la nnt aku beli sekalik dgn kedai2 lampu tu kang....kwang3x

There has been 7 Responses to 'Keretaku dah Rabun Sebelah' so far

  1. wa-budak-baik says:

    nasib baik rabun jer.....
    kalo buta... sape nak jawab ???

  2. epaintputera says:

    kui3x...kalo buta kna carik mata baru la jawapnya...

  3. wa-budak-baik says:

    kalo lu nak carik lampu baru wa ade membe..
    ni contact number dia

    < mail : 03-615astro >
    2 singget, 2 singget, 2 singget......

  4. epaintputera says:

    cehhhhhhhhhh
    nak kena geget nih....
    skrg layan biri2 jek....kui3x

  5. wa-budak-baik says:

    dah dapat kambin..
    upin dgn ipin sape nak tgk kang ???

  6. ahli fikir says:

    uols..ada entry baru dlm blog mek khas utk uols..mek baru hupdates..boley? lariikk..

  7. epaintputera says:

    yg mana? dah carik x jumpa pun? pasal apa?

Leave a Reply

Komen la apa lagi...